Találj állást mentorainkkal!

Tudtad, hogy egyéni tanácsadás keretében, személyre szabottan kérhetsz mentori segítséget álláskereséshez a megyében működő Paktumoknál? Sőt, a képzésekről és az igénybe vehető támogatásokról is kérdezheted kollégáinkat, ha elakadtál az útkeresésben.

A megyei kiterjedésű Foglalkoztatási Együttműködések (Paktumok) MENTORI szolgáltatásának keretében egyéni tanácsadás formájában, személyre szabottan segítünk Neked megtalálni a megfelelő úti célod, megfelelő munkahelyed, megfelelő képzésed. Tájékoztatást nyújtunk az álláslehetőségekről, munkáltatókról, az elhelyezkedést elősegítő támogatásokról is.
Huszonöt éven aluliaknak, többek között (friss) diplomásoknak, szakképzettséggel rendelkező ifjú munkakeresőknek is ajánljuk a tanácsadás igénybevételét; olyan fiataloknak, akik elakadtak a pályaválasztás, álláskeresés útvesztőjében és szakember segítségével keresnék a számukra ideális állást vagy az annak betöltéséhez szükséges képzést. Tanácsadóink naprakész információkkal látják el a hozzájuk fordulókat, legyen szó akár a támogatásokról, azok igénybevételéről, vagy ha éppen a munkatapasztalat hiánya nehezíti meg az álláskeresést. Munkatársainkat egy új szakma elsajátításának lehetőségéről is lehet kérdezni.
 
Mentoraink elérhetősége a Kapcsolat menüpont alatt megtalálhatók és járásonként várják az érdeklődőket.
Zsuzsanna Dr. Biroszné Móritz

Szerkesztő

Vas Megyei Foglalkoztatási Paktum szakmai vezető

birosz-zsuzsa -nak összesen 176 bejegyzése van.Összes bejegyzés az írótól: birosz-zsuzsa