Sikertörténet – Vas Megye Családbarát Munkahelye és Vezetője Díj és a mézeskalács falu kapcsolata

Mi a kapcsolat egy díjátadó és a mézeskalács falu között? Ezt a történetet adjuk közkinccsé azzal, hogy sok-sok hasonló szülessen a jövőben!

Ünnepélyes keretek között kerültek átadásra szombaton délelőtt a Megyeházán Vas Megye Családbarát Munkahelye Díjak, valamint a Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője Díj.  Az elismerés adományozásának célja azon munkáltatók és munkahelyi vezetők (többek között tulajdonos, cégvezető, HR vezető, munkavállalói érdekképviselet vezető) díjazása, akik jelentős lépéseket tesznek a munkavállalók családi és munkahelyi feladatainak összeegyeztethetősége érdekében. Intézkedési javaslataikkal, programjaikkal, hozzájárulnak a munkáltatók és a munkavállalók együttműködésének javításához.

Erre az alkalomra kapott felkérést a Grillázs- és Mézeskalács Ajándékok vállalkozás, hogy a rendezvény dekorációját biztosítsa. És, hogy mi történt? Erről mesél maga az alkotó a Grillázs-mézeskalács ajándékok Facebook oldalán:

“Nagy megtiszteltetésben volt részem a hétvégén, mivel a a megyei önkormányzat engem kért fel, hogy a “Vas Megyei Családbarát Munkahelye és Vezetője” díjátadó ünnepségén a megyeházan az én kis mézeskalács falumat állítsam az ünnepség díszleteként.

Igazán jó érzés volt látni, amikor a meghívottak és résztvevők csodálva nézték a karácsonyi falut és szinte látni lehetett, hogy ez a kis mézeskalács csoda fantáziájukban visszarepíti őket gyermekkoruk karácsonyi világukba.
Külön megtiszteltetés és örömömre szolgált, hogy a díjátadó részeként elmesélhettem a falu megalkotásának történetét. A falut a saját gyermekkorom emlékei, a karácsonyi mesék és a játékok világa ihletette. A csendes, hófedte utcák és házak, a házakból áradó béke és szeretet. Mindezeken felül a falu legfontosabb alkotóeleme a mindannyiunkban lakozó gyermeki fantázia, amely megtölti az egészet ÉLETtel.

Gratulálok a díj nyerteseinek és külön köszönöm a Vas Megyei Önkormányzati Hivatalnak hogy részese lehettem az ünnepségnek, hiszen a mi kis vállalkozásunk is a családra épül.”

 

Szívből gratulálunk! 

Zsuzsanna Dr. Biroszné Móritz

Szerkesztő

Vas Megyei Foglalkoztatási Paktum szakmai vezető

birosz-zsuzsa -nak összesen 176 bejegyzése van.Összes bejegyzés az írótól: birosz-zsuzsa