Befektetésösztönzési és foglalkoztatási célok Kőszeg városában

Üzleti ebéddel egybekötött vállalkozói tanácsadás volt tegnap Kőszegen, ahol fókuszban a befektetésösztönzés lehetőségei voltak.

A jelenlévőket Básthy Béla, Kőszeg polgármestere köszöntötte elsőként, aki hangsúlyozta, hogy mennyire fontos, hogy legyen időnk időnként leülni és megbeszélni az aktuális ügyeket, témákat, jelen esetben a befektetésösztönzési és foglalkoztatási célokat Kőszeg városában.
dr. Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke, mint a Vas Megyei Paktum képviselője a vállalkozások és Kőszeg minden lakójának oly fontos vágyának megvalósulásáról, a 87-es út építéséről beszélt, továbbá a turizmus fejlesztésének lehetőségeiről és az elmúlt években Vas megyében megvalósult TOP programok eredményeiről, és hogy ezek hogyan hatnak vissza a helyi vállalkozások működésére. Breznovits István a paktumok mentortevékenységét emelte ki, a vállalkozások számára is fontos támogatási lehetőségekről és arról a reményéről beszélt, hogy egy jól kiépült, összehangolt rendszernek lesz lehetősége tovább működni.
Továbbiakban Hollósi Szabolcs és Reményi Anita a paktum projektben megvalósult kőszegi térség befektetés ösztönzési stratégiáját, annak elemeit mutatták be.

Zsuzsanna Dr. Biroszné Móritz

Szerkesztő

Vas Megyei Foglalkoztatási Paktum szakmai vezető

birosz-zsuzsa -nak összesen 176 bejegyzése van.Összes bejegyzés az írótól: birosz-zsuzsa