Vas Megyei Foglakoztatási Paktum 2014 – 2020 – ZÁRÓRENDEZVÉNY

MEGHÍVÓ

 

A Vas Megyei Foglalkoztatási Paktum 2014-2020 projekt 2016. őszén indult el. A Vas Megyei Önkormányzat, a Vas Megyei Kormányhivatal és a Nyugat-Pannon Terület- és Gazdaságfejlesztési Szolgáltató Nonprofit Kft. konzorciumi együttműködésével. A közel 3,5 év megvalósítási idő, a projektben közreműködők szakmai tudása és tapasztalata, a piac partnersége egy eredményes projektzárást generált.

Az elmúlt jó néhány hét, az előttünk álló ismeretlen időtáv nagy kihívások elé állítja hazánkat, Vas megye foglalkoztatóit, munkavállalóit, családjait. Rendkívül nagy a felelősség rajtunk, hogy minél hitelesebb, időszerű és tényalapú konzultáció, közös gondolkodás, összefogás alakuljon ki és valósuljon meg Vas megyében.

 2020. április 28-án, kedden 10,00 órakor videokonferencia keretében összegezzük a lezárandó projektet és folytatjuk a foglalkoztatás-politikai párbeszédet.

A TOP-5.1.1.-15-VS1-2016-00001 azonosítószámú projekt zárórendezvényére ezúton tisztelettel hívjuk Önöket, köszönjük eddigi és jövőbeni szakmai együttműködésüket!

 

Tisztelettel:

Majthényi László

a Vas Megyei Közgyűlés elnöke

 

Zsuzsanna Dr. Biroszné Móritz

Szerkesztő

Vas Megyei Foglalkoztatási Paktum szakmai vezető

birosz-zsuzsa -nak összesen 181 bejegyzése van.Összes bejegyzés az írótól: birosz-zsuzsa